Despre Noi

DESPRE NOI

Dragi oaspeti iubitori de frumos, fiti bineveniti la Complex Havana.

In Targu Ocna, la 5 minute de mers cu masina de Salina Targu Ocna si 20 de minute de Statiunea Slanic Moldova, intr-o zona pe care poetii o descriu drept poarta de intrare in Paradis, la poalele muntilor Nemira si Magura, am creat o destinatie speciala, pe care va invitam cu drag sa o descoperiti.

O destinatie a bunului gust, un loc dedicat sanatatii si clipelor de rasfat, Complex Havana va delecteaza cu delicii culinare pe toate gusturile.

Si veti mai regasi ce de veti alege sa ne fiti oaspeti: momente de tihna, pe care de multe ori statiunile montane mult prea aglomerate, nu reusesc sa le creeze.

Complex Havana este rezultatul pasiunii pentru frumos, pasiune pe care speram sa o impartasim cu dumneavoastra.

OBIECTIVELE NOASTRE DE INTERES

Salina Targu Ocna, actuala baza de agrement, amplasata la 240 de metri sub pamant, ofera conditii optime de relaxare,miscare pe terenurile de minifotbal, baschet, tenis de masa, tratarea afectiunilor respiratorii, reculegere sufleteasca in lacasul sfant al bisericii Sfanta Varvara si cunoastere in cadrul “Muzeului Sarii”. Cei mici isi pot petrece timpul in zona amenajata cu leagane si topogane.

  • Mausoleul Eroilor de la Targu Ocna
  • Istoria lumii in straturi de sare
  • Biserica din Salina Targu Ocna,unica in Europa
  • Targu Ocna,orasul cu 19 biserici dispuse pe trei niveluri
  • Dealul Perchiu